keskiviikko 31. joulukuuta 2008

Ajatuksia ja ajattelemattomuutta?

Ajattelinpa minäkin nyt sitten viime hetkillä raapaista muutaman sanasen reissun suhteen jottei nyt ihan vallan statistiksi jäisi. Eilen oli kuitenkin reissu vasta ensi vuonna joten en nähnyt tarpelliseksi osallistua lystin pitoon muutoin kuin ihmetellen muiden juttuja.(Toinen syy voi myös olla se että tuppaa asiat jäämään viime tinkaan...) Ihan hyviä juttuja mutta ihmetellä kyllä täytyy mistä hemmetistä kaiken tuon Hypen voi repiä?

Ajoneuvosmaisesti itse itselleni vastaten - vastaus tulee varmaankin ensi viikolla itsestäänselvyytenä kokemuksien muodossa.

Koskaan aikaisemminhan en ole ollut suomen rajojen ulkopuolella kurvailemassa, joten siinä suhteessa tämä reissu on ikään kuin eka kerta elikkäs neitsytmatka elikäs dream come true. Josko tällä kertaa sen jo muistais... HEHEH, vitsiä pukkaa.


Lusikallinen hunajata lurahtaa housuun aina kun antaa ajatuksen viedä mennessään. Pää on ollut laskemassa about kesäkuulta lähtien ja eräs SWOTissakin mainittu uhka on toteutunut jo nyt. Sen osalta ei siis tarvitse reissua enää odotella.

Vaikkakaan en ole aikaisemmin rajoja, siis maan rajoja, laskureissuilla ylitellytkään, niin onpahan niilläkin reissuilla jotain tullut opittuakin??

- Kaikkea pitää yrittää
- Kaikkea ei pidä yrittää koska se voi sattua.
- During ski sattuu sopivasti before skin ja after skin väliin.. :-)
- Joku roti
Olishan noita juttuja listattavaksi.
Minun kohdallani sanonta: "ei oppi ojaan kaada" saattaa heittää ilmoille isohkon kysymysmerkin.

Reissuprinciipit:

Odotan - UUUUUU MAAAAA MMAAAAAA!!!
(Mielenkiinnolla odotan myös minkälaisia ihmissikoja brittipoliisit osaavat olla kun sateisen saaren mitkäliet ottavat mittaa laskutaidoistaan jonkun sortin mestaruuskilpailuissa 7.1 alkaen.)
Vannon - maistelevani useampiakin oluita
Lupaan - laskevani tunnissa enemmän kuin kukaan täysijärkinen laskisi Huhtiniemen syöksyrinteillä koko elämänsä aikana.
Häpeän - viiksiäni

Ajattelin näistä princiipeistä muodostaa itselleni jonkun mantran mitä hokea mission muistaen, mutta jossain kohtaan meni ajatukset, sanat, pasmat ja muut ihan pikkusen sekaisin ja eihän niistä piru vie mitään järkevää tullut. Olkoot siis noin.
Ei vain jaksanut enää miettiä enempää joten tässä siis todellista älyvapaata tajunnan virtaa. OVLH.


Lopuksi vielä uuden vuoden toitotukset vuodelle 2009!
Rauha kanssanne ja sitä rataa...

-J-Man-

1 kommentti:

Pussel kirjoitti...

Wunderbar! Ein bier ist wohlverdient!