maanantai 1. joulukuuta 2008

Misleaderin suksivalinta

"Ei oo rahasta kiinni." - The Misleader

Matkanjohtajallamme on kova suksikuume ja nyt tarvitaan ammattiapua, eli Räpeltäjiä. Vanhat sivakat ovat kuulemma tulleet tiensä päähän, tai uudet nyt on ainakin saatava. Mitkä lankut haluat siis nähdä Masan alla?

Sveitsistä tulee maailman puolueettomimmat ihmiset, mutta minkälaiset sukset. No hyvät. Stöckliltä loppusuoralla on peräti kaksi mallia:

Rotor 76 ja Stormrider VXL. Helppo sanoa, kummat on päheemmät ulkonäöllisesti ja sehän on tärkeintä! Jos suksessa on jotain 3D-pinnoitusta, niin voiko suksi olla huono? Stormriderissa 3D:tä löytyy. Rotor 76 taas on kehuttu jos jonkinlaisissa arvioissa, mutta mitenkäs väri. Käykö tuo mitenkään Haltin Palander mallisen takin kanssa yksiin?Kolmantena vaihtoehtona pöytään lyödään Atomicit. Nomad Crimson nimeä kantavat tykit käyvät putskulle ja ajetulle pinnalle, jäälle ja paakulle. Näillä kelpaisi tulla alas minkälaista ränniä tahansa, tai sitten nautiskella korkkaamattomalla offarilla Auringosta nauttien. Tästä parempia skimboja ei vaan löydy. Piste. Ski-Review.comin arvioista on vaikea löytää ketään, kuka suksea haukkuisi. Värikin on mielestäni oikein istuva ja meillähän on tärkeintä se, että näyttää hyvältä.

Vaihtoehtona myös tottakai se, että Masa ei osta suksia lainkaan ja käyttää rahat johonkin turhaan... laitetaan sekin nyt vielä tuohon äänestykseen mukaan ihan vaan hämäykseksi.

Nyt äänet kuuluviin ja Masalle apua päätöksentekoon! Äänestys löytyy oikealta ja aikaa on perjantaihin asti.

1 kommentti:

Räpeltäjä kirjoitti...

3-D kuviointi löytyy itseasiassa myös Rotoreista...