keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Räpellys-visa

Tätä toivottiin viime viikonloppuna ja tässä se nyt on. Räpellys-visa! Laittakaa oikeat vastaukset mulle jollain muotoa. Voittajalle huikea palkinto. Jokaisesta Räpellys-osallistumiskerrasta vähennetään puoli pistettä pois loppupisteistä. Vanhoja kuvia ei saa plärätä eikä googlea käyttää. Puhtaalla omatunnolla ja vilpittömällä mielellä. Onnea matkaan.

1.       Menomatkalla Åreen kävi seurue syömässä yhdessä parhaista pizzerioista ikinä. Missä kaupungissa tämä pizzeria sijaitsi?
a)       Östersundissa
b)      Gävlessä
c)       Sundsvallissa
d)      Uumajassa

2.       Åressä ryhmä kävi kaksi kertaa illalla viihteellä kylillä ja toisella kerralla matka suuntautui Matsin aiemmin skouttaamaan Bygget-yökerhoon. Mikä rytmiryhmä siellä esiintyi niin vakuuttavasti, että Masa ja Kettu lähtivät ekan biisin jälkeen taksilla helvettiin?
a)       Latin Kings
b)      Gypsy Kings
c)       Northern Kings
d)      Mambo Kings

3.       Millä seuraavista laskuvälineistä Masa EI laskenut toisella Räpellyksellä Trysilissä?
a)       Snowbikella
b)      Lumilaudalla
c)       Suksilla
d)      Telluilla

4.       Trysilissä alkoholin nauttimisella oli suorastaan kohtuuttoman suuri rooli illan aktiviteettinä. Pöydässä oli usein iso pullo Jekkua, mutta millä sitä lantrattiin?
a)       Vedellä
b)      Oluella
c)       Minttuviinalla
d)      Ei millään

5.       Ensimmäisellä reissulla Bad Gasteiniin oli lentoyhtiönä jo edesmennyt Air Finland. Allekirjoittaneen edessä istui koneen noustessa stuerttina todellinen veijari, joka toivotti hyvää lentoa meille. Kuka oli tuo Sillä Silmällä – ohjelmastakin tuttu mestari?
a)       Mikael Hytönen
b)      Mikko Vesanen
c)       Gekko
d)      Pekka Nikumatti

6.       Iltaisella tuli Bad Gasteinissa käytyä usein paikallisessa karvakäsimestassa kebuilla. Päätimme maistaa kaikki paikan erikoisuudet kortilla arpomalla. Mikä ruoka oli Temelle sattunut ns. tyhjä arpa, muiden kolmen ollessa herkullisia?
a)       Börek
b)      Bosna
c)       Lahnacum
d)      Dürum

7.       Hemsedalissa mukana olleilla Temellä ja Heidillä oli mukana varsin värikkäät pussilakanat. Millä teemalla ne olivat kyllästetty?
a)       Turtles
b)      Simpsons
c)       Star Wars
d)      Muumit

8.       Yhtenä päivänä mukana rinteessä oli myös kertakäyttögrilli, joka ei meinannut millään syttyä. Millä tämä operaatio saatiin kuitenkin onnistumaan?
a)       Sytytysnesteellä
b)      Rinnekartalla
c)       Minttuviinalla
d)      Kiehisillä

9.       Eräänä iltana Cerviniassa seurue päätti käydä katsomassa huippufutista San Sirolla kun Inter kohtasi Juventuksen. Inter meni kahdella Julio Cruzin maalilla jo 2-0 – johtoon, mutta Juve kiri lopussa tasoihin. Kuka puski tasoituksen 5 minuuttia ennen loppua.
a)       Thuram
b)      Trezeguet
c)       Zambrotta
d)      Boumsong

10.   Paikallisessa yökerhossa nautimme muuten baarin tarjoamista ilmaisista antimista, mutta itse ainakin tilasin yhden todella pahan makuisen drinkin. Sen nimi oli?
a)       Floridan Slush
b)      Cuban Smash
c)       Italian Lust
d)      Alpine Flush

11.   Saalbachissa kävimme katsomassa Keski-Euroopan mäkiviikon viimeistä ja ratkaisevaa osakilpailua. Wolfgang Loitzl voitti tuolloin mäkiviikon, mutta kuka voitti tuon viimeisen osakilpailun Bischofshofenissa?
a)       Wolfgang Loitzl
b)      Simon Amman
c)       Gregor Schlierenzauer
d)      Thomas Morgenstern

12.   Minkä juoman nauttiminen sai Saalbachissa Matsin naaman tämän näköiseksi? (katso kuva)
a)       Teufelskräuterin
b)      Obstlerin
c)       Grappan
d)      Kasikymppisen Strohin

13.   Verbierissä tapasimme ihanan ruotsalaisen oppaan Annan. Schladmingissa pari vuotta myöhemmin hänen vielä ihanamman siskonsa Malinin. Mikä oli kyseisten hemaisevien blondien sukunimi?
a)       Durell
b)      Duncker
c)       Duner
d)      Duved

14.   Kun kävimme Verbieriä varten ostamassa Mikko-Pojalle kaikki mahdolliset vermeet reissua varten Kouvolan InterSportista, niin menimme sen jälkeen käymään vielä viereisessä Coffee Housessa. Mitä Mikko tilasi?
a)       Chai Latten
b)      Vaahtokarkkikaakaon
c)       Glühweinin
d)      Ison oluen

15.   Toisella kerralla Bad Gasteinissa 2011 vapaa-aika kului tutusti ripaseiskan parissa. Voiton vei yllättäin Masa keräten 1042 pistettä. Tässä lajissa saavat kerrankin myös naiset tuntua miltä tosi pihtaaminen toisesta tuntuu ja täten Katri jäi valitettavasti jumboksi. Mikä oli Katrin pistesaalis?
a)       1438
b)      1574
c)       1739
d)      2003

16.   Mats on tunnettu jatkuvasta on/off-suhteestaan nikotiinituotteisiin. Bad Gasteinissa 2011 miehelle maistui?
a)       Spaddu
b)      Nuuska
c)       Molemmat
d)      Ei kumpikaan

17.   Chamonixissa 2013 kävimme seuraamassa lätkän paikallista pääsarjaa Ligue Magnusta. Kuka oli kotijoukkuetta vastassa tuolloin?
a)       Briancon
b)      Angers
c)       Morzine-Avoriaz
d)      Rouen

18.   Chamonixissa yhdellä todella pitkällä offarilla pääsi laskemaan suurimman korkeuseron Räpellyksellä yhden laskun aikana (noin 2500m). Kirkkaalla säällä myös lämpötilaero huipun ja laakson välillä oli tuossa laskussa aivan älytön. Paljonko tuo ero oli?
a)       15 astetta
b)      25 astetta
c)       35 astetta
d)      45 astetta

19.   Schladmingissa Masan nilkka turposi yhden laskupäivän jälkeen. Minkä merkkiselle jääkylmällä oluttölkillä sitä turvotusta laskettiin?
a)       Stiegl
b)      Kaiser
c)       Carlsberg
d)      Gösser

20.   Eräänä iltana seurueemme siirtyi Tenneen kuuntelemaan Alpeilla kovasti suositun artistin keikkaa. Kuka tuo artisti oli?
a)       Anton aus Tirol
b)      Helmut aus Mallorca
c)       Arnold aus Ibiza
d)      Anton aus dem Arsch

21.   Champoluciin mentäessä oli Juhalla varsin hieno ja allekirjoittaneelle tuttu lippis päässä menomatkalla. Minkä joukkueen lippis oli kyseessä?
a)       Chicago White Sox
b)      Boston Red Sox
c)       Jouni Sucks Cocks
d)      NST

22.   Champolucista löytyy huikea kaiken nähnyt ja kaiken kokenut suomalainen miessikaporukka. Minkä nimiset veljekset muodostivat tästä porukasta puolet?
a)       Haaraset
b)      Manniset
c)       Maaraset
d)      Hanniset

23.   Iscghlissä 2016 Masa ja Jouni pelasivat paljon änäriä pleikkarilla ja etenkin Jouni oli varsin jäähyherkkä tapaus. Mikä oli Jounin yleisin jäähyn syy?
a)       Estäminen
b)      Kampitus
c)       Kyynärpäätaklaus
d)      Koukkaaminen

24.   Ischglissä löytyy hieno, 1500€ maksava ranskanbuldogin näköinen valtava bluetooth-kaiutin. Kenen artistin nimikkokaiutin oli kyseessä?
a)       DJ Bobon
b)      David Guettan
c)       Pitbullin
d)      Jean Michael Jarren

Toivottavasti oli onni myötä!

Terveisin,

Harhaanjohtaja 

Ei kommentteja: