keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Mukaan Sauze D'Oulxiin

Moi,

Kuten Matti laittoi viestiä Räppellys 2017 Facebook-sivulle; hyppään mukaan porukkaan pitkän kädenväännön jälkeen STS:n kanssa. Tämä vain muistuttaa siitä että aina kannattaa olla aikaisin liikkeellä ja laskettelureissut on tehty vain parilliselle määrälle henkilöitä. Mukaan pääsin kumminkin ja vaimo antoi lähteä :)

Olin viime vuonna vaimoni, Sarahin, kanssa Ischglissä jossa törmäsimme Mattiin ja Jouniin. Heidän keskustelunsa (paskanjauhanta) ja ajatuksensa olla rinteessä ensimmäisenä joka aamu oli sen tasoista että ajattelin olla yhteydessä tänä vuonna ja kysellä minne päin suunnistavat. Sarah ei pääse tänä vuonna laskettelureissulle joten minulle tuli kauhea hätä että miten minä nyt pääsen reissuun. Matti sai noin 1kk jälkeen varattu minulle myös paikan STS:n matkalta joten pääsen mukaan Räpellykseen (matkaa ei ole tosin vielä maksettu).

Kun kyselin Matilta mikä ihmepaikka tuo Sauze D'Oulxi on niin sain vastaukseksi että tässä hiihtokeskuksen valinta-analyysissä on käytetty exceliä. Tämä vakuutti minut täysin, että nyt on hyvä paikka kyseessä! (Jos ei ole niin kyseessä on varmaan laskukaavavirhe excelissä.) Itse lasken suksilla, vaikka laudankin olen joskus omistanut. Nykyisin en vain ymmärrä lautailijoita a) ne ovat hitaita alamäessä b) täysin toivottomia tasamaalla tai pienessä ylämäessä c) housut aina märkänä istumisesta. Tällä hetkellä varastosta löytyy pujottelusukset ja suurpujottelusukset, mutta ajattelin että täksi kaudeksi olisi kiva ostaa sellaiset "jokapaikan höylät".  Viime vuonna Ischglissä kävin oppaan kanssa offarilla ja ajattelin että menisin uudestaan Sauze D'Oulxissa, mutta se riippuu säästä. Kertokaa jos joku muu haluaisi lähteä mukaan offaria koettamaan joku päivä reissulla. Itse en ole mitenkään kokenut offari-laskija vaikka muuten rinteessä vauhtia tuleekin.

Lunta on tullut tänäänkin tänne Espooseen siinä määrin että ajattelin jo katsoa minne voisi mennä laskettelemaan ensi viikonloppuna :)

Muita lisätietoja saatte kunhan reissu alkaa ja saan ensimmäisen alppi-oluen käteen :)

Ei kommentteja: