perjantai 2. tammikuuta 2009

Matsin odotuksia reissusta

Vähän viime tinkaan jäi, mutta päätin itsekin kirjoittaa joitain tänne. Hirveän usein en ole ehtinyt tarkastamaan blogia mutta se teki kyllä vaikutuksen kun ensimmäisen kerran katselin sitä. Onneksi jollain on energiaa ja aikaa tällaisten väsäämiseen. Parasta antia olivat mielestäni kuvat sekä tietenkin SWOT – analyysit. Musamakuni huonoudesta täytyy kuitenkin olla eri mieltä sillä kaikkihan tietää et gangstaräppi ja HipHop on ihan ehdoton. Lisäksi laskuihin saa sopivasti aggressiivisuutta kun kuuntelee Bubban, 2Pacin tai Ice Cuben tai vaikkapa Limp Bizkitin parhaita biisejä. Lupaan kuitenkin ottaa mukaan myös jotain kaikkia miellyttävää musaa tällä kerralla.

Sitä olen pannut merkille, että hehkutus on ollut aivan eri sfääreissä kuin aiempina vuosina. Ehkä syystäkin sillä ”harhaanjohtaja” löysi jälleen hyvän kohteen. Itseäni miellyttää Itävällan halvat bisset ja muutenkin hintataso moneen muuhun laskettelukohteeseen verrattuna. Hyvällä säkällä saatan jopa pysyä budjetissa. Lisäksi onhan kyseessä Alppimaa joten vertailu esim. pohjoismaiden kohteisiin on ihan turhaa. Vielä kun sää pysyisi yhtä hyvänä kuin edellisillä reissuilla niin viikosta voi tulla ikimuistoinen. Hehkutus on omalta osaltani tehnyt työpäivistä sietämättömiä kun miettii jatkuvasti, montako päivää on matkaan jäljellä.

Nyt ei kuitenkaan tarvitse enää odottaa kauan. Blogisivun kello näyttää että nolla päivää on jäljellä. Lähtö on jo mitattavissa tunneissa.
Huomista odotellessa.

- Mats

Ei kommentteja: