lauantai 27. joulukuuta 2014

20 päivää Champoon

Joulukinkut on vähitellen syöty ja sulattelu alkanut. Blogimme elelee selkeästi omaa hiljaista odotustaan. kun reissu lähestyy. Itse nappasin flunssan alta pois sopivasti tässä joulun aikaan ja toipumiseen jää mukavasti pari viikkoa. Kaikki mahdolliset lisäravinteet ja homeopaattiset humpuukinappulat on nyt käytössä, ettei uutta tautia enää pääsisi päälle.



Ainakin arvoisa Harhaanjohtajamme on ehtinyt jo aloittaa laskukauden ja viestit kertoivat melkoisen kovista pakkasista ja tyhjistä rinteistä. Välineet on siis ainakin jollain meistä jo tsekattuna. Itse ajattelin heti alkuvuodesta tunkeutua häkkivaraston syövereihin ja kaivaa esiin kaikki kamat suksista lämpösukkiin. Alennusmyynnit saavat luvan tarjota ratkaisun mahdollisiin puutoksiin - hankintalistalla voisi näin äkkiseltään ajatellen olla tuore laskukerrasto ja mahdollisesti jopa uusi potta. Palaan mahdolliseen tavaranhankintaraporttiin tarpeen vaatiessa.

Alkuvuodesta tullee Räpeltäjiltä joka tapauksessa lisää matskua tännekin.

Sitä odotellessa kannattaa ihmetellä vaikkapa Räpellyskarttaa, joka löytyy toki nykyään kiinteänä linkkinä myös tuosta oikealta valikoista. Champoluc on muuten Räpeltäjien eteläisin räpellyskohde!

Ei kommentteja: