sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Hyödyllisiä linkkejä Champoluciin matkaaville ja sää.

"Ai mää?" No sääpä hyvinkin:
Champoluc Snow Forecast | Snow Report | by E-mail

J2Skin tarjoama, yllä oleva, info on meille Räpeltäjille aivan riittävää sään kyttäilyyn, mutta löytyyhän sitä vaihtoehtoista ennustettakin esim. tutusta ja turvallisesta Accuweatherista. Linkki johtaa 30 päivän ennusteeseen, johon tuttuun tapaan täytyy suhtautua melkoisella varauksella, Alpeilla kun ollaan.

Matka järjestyy taas kätevästi STS Alppimatkojen siivellä ja tuolta voikin käydä selailemassa majoitusta ja mahdollista oheisohjelmaa.

Rinnekartat ja rinteiden aukiolotiedot, sekä kaikki yleinen info löytyy monterosa ski:n sivuilta. Tämä on siis alueen virallinen sivusto. Champolucin virallinen matkailusivusto on hyödyllinen ainakin mahdollisia ruokapaikkoja bongatessa ja sivuston "Where to eat" listan tulen kahlaamaan läpi samalla pieteetillä, kuin minkä tahansa Mestis-kierroksen pelaajakokoonpanot ja maalivahtien torjuntatilastot.

Tänne ilmestynee myös kaudelle 14/15 mahdollisuus seurata laskettuja kilsoja. Näyttää olevan myös Omppujen omistajille appi saatavilla. Pidetään silmällä.

Tuossa nyt näin alkuun olennaisimmat! Lisää linkkejä lisäillään, jos sopivia löytyy, joten kommentteihin saa vinkata!


Ei kommentteja: