keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Sillä välin rinteen ulkopuolella...

Räpeltäjät vs. Alpit, Räpeltäjät vs. deuchebagit, muut Räpeltäjät vs. Masa ristiseiskassa.... Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö tuleva Räpellys vuosimallia 2014 tule olemaan täynnä kiihkeää kamppailua sekä hikeä, kyyneleitä ja lukuisia muita eritteitä. Mitä rinteessä oloon tulee, minä vain lasken Harhaanjohtajan perässä sen enempiä miettimättä, joten odotuksiani laskusuoritusten suhteen en osaa pukea sanoiksi. Sen sijaan käytän tämän harvinaisen tilaisuuden hehkuttaakseni asioita, joita odotan rinteen ulkopuolella tapahtuvan.

Aloitetaan itsestäänselvyyksistä, seuraavat kymmenen asiaa tulevat tapahtumaan tulevalla Räpellyksellä: 1. Mats ja allekirjoittanut voittavat parisuhdepelin. 2. Masa voittaa koko reissun ristiseiskaturnauksen. 3. Räpellyksen kaljanjuontiennätys rikotaan. 4. Pussel nukahtaa Staffanin kainaloon autuaan tietämättömänä ympäröivän maailman pahuudesta. 5. Masa ei pääse karkuun arjesta tuttua tilannetta eli nukkumista samassa huoneessa sellaisen henkilön kanssa, joka herää pari kertaa yössä itkemään. 6. Tapsa eksyy. 7. Mats herättää kauhua. 8. Leka soittaa jollekin paikalla olijoista ja haukkuu Matsin punpulihomoksi. 9. Tänään nimittäin... 10. Meininki on aivan AWESOMEA!

Sitten kymmenen asiaa, joiden todennäköisyys on erittäin suuri: 1. Härkähuoneen eroottisuusindeksi nousee katosta läpi (fyysisesti tämä on Matsin vastuulla). 2. Härkähuoneen hajuindeksi aloittaa paikallisten siivoajien työtaistelun inhimillisten työolojen puolesta. 3. Mats pistää muutaman deuchebagin nippuun, KIAI! 4. Räpellyksen viinanjuontiennätys rikotaan. 5. Tapsa eksyy pahasti. 6. Tänään nimittäin... 7. Leka haukutaan lyttyyn. 8. MASTURBAATIO! 9. KooKoon tulevaisuuden näkymät analysoidaan puhki (ei tule olemaan ainoa puhki mennyt asia tällä reissulla). 10. Meininki on aivan GIGA-AWESOMEA!

Seuraavaksi kymmenen epätodennäköistä asiaa: 1. Tänään nimittäin... 2. Matsin kovuuden hehkutus loppuu. 3. Olutähky iskee Räpeltäjiin. 4. Räpellyksen maine on jo niin suuri, että oppaat pyytävät Räpeltäjiltä nimmareita. 5. Räpeltäjiä pyydetään poistumaan ravintolasta. 6. Tapsa ei eksy. 7. Härkähuoneesta poistutaan täydemmin kassein kuin sinne on tultu. 8. Viina ei uppoa. 9. Kukaan ei tee mitään hölmöä. 10. Meininki jää vaisuksi.

Sitten vielä yksi asia, jota ei tule ikimaailmassa tapahtumaan: 1. Mats saa turpaan!

Hyvää reissua kaikille! Enough is enough!

-MP

2 kommenttia:

Fubbetti kirjoitti...

Huikeaa settiä! Tässä harhaanjohtajan betsit noihin vetoihin.

ITSESTÄÄNSELVYYDET:

1: Ei onnistu, Staffan ja Pussel vie. 2: Tiukassa on, Tapsa oli tosi kova viime vuonna. 3: Uskon vakaasti. 4: varma juttu 5: Katson Pulsaa tässä kohtaa :) 6: Saletisti 7: Aina 8: Varmaa 9: todellakin! 10: suorastaan legen.....wait for it......dary!

TODENNÄKÖISYYDET:

1: Riittää että Mats astuu huoneeseen 2: Vahva luotto tähän 3: Ja me videoidaan se 4: Mats ja Pulsa joutuvat ottamaan roolia 5: Eiköhän 6: lähes varmaa ;) 7: vai hakkaako Mats Lekan lyttyyn 8: kun yö saapuu 9: Tapsa ja muutama olut alle niin saletti keskustelunaloitus ennen uskontoa ja musiikkia 10: suorastaan MATS-AWESOMEA

EPÄTODENNÄKÖISET:

1: Puheet vai teot kovempia? Se nähhdään 2: Ei lopu koskaan 3: Ei iske 4: Tohon pyritään 5: Mats Sundin är homosexual... 6: Antakaa kartta niin eksyy 7: masturbaatio jos ei muuta :) 8: aika näyttää 9: jos joku tekis edes jotain järkevää 10: Ei ikinä, ei koskaan.

- Masa

Suunnistuksen ihmelapsi kirjoitti...

Huikeaa luettavaa. Yksi todennäköisyys vielä listaan: Tapsa sairastuu. Todennäköisyys 100%... Flunssa nimittäin iski jo päälle. Pitäähän perinteistä pitää kiinni. ;)