perjantai 11. lokakuuta 2013

Levillä käynti ja eksistentiaalinen tuska

Sosiaalisen median käyttötaitoni ovat mahdollistaneet sen, että huomaan saaneeni kehotuksen kirjoittaa raportin 1,5 vuotta sitten toteutetusta Levi-pupelluksesta (pitikö jonkun kirjoittaa myös Ruka-pupelluksesta???). Nyt siis m*******ota kehiin eli tuumasta toiseen!

Raportti aloitettakoon toteamalla maailman pienuuden ja elämän ihmeellisyyden nostaneen jälleen kerran päätään siinä muodossa, että itse Pupellus-gängin (Misleader, Poju, Tapsa&Katri, MaHa-Ha-Aats, IK) lisäksi lentokentällä näkyi muitakin tuttuja kuonoja. Valkoisesta hännänpäästä tuttu eläinperhe oli siis menossa mukana pikkusiskoja ja kavereita myöten.

Itse Pupellus oli- kuten arvata saattaa- Räpellystä minikoossa: mäet olivat pienempiä, olutmäärät ehkä hieman suurempia, hankiolutpialaiset pidettiin (muistan kaksi lajia, monta niitä oli?) ja korttia lätkittiin. QuickQuiz: Mikä sanoo ÖÖÄÄRRGGHHH!!! ja sitten TUMTUMTUM!!!! No se on Gorak! Ainakin tällä reissulla.

Hmmm, Pupellus on vaikeasti raportoitavissa oleva asia, joten siirryn muihin aiheisiin ja aineisiin: kuinka moni lisäkseni on ajatellut, että lienee äärimmäisen epätodennäköistä, että missään muualla maailmankaikkeudessa ei olisi elämää? Siis niinku että, miten muka Telluksen kaltainen planeettta voisi olla ainoa elämälle suotuisat olosuhteet mahdollistava paikka, kun galakseja on miljardeja ja niissä taas miljardeja tähtiä, joilla taas lienee jokaisella muutama niitä kiertävä planeetta kullakin. Näitähän NASA tutkinee (?!). Olen muuten miettinyt, että kusettavatkohan nuo NASAlaiset vaan kaikkia ihan kybällä. Vähän aikaa sitten väittivät löytäneensä täysin timantista koostuvan planeetan. Mitä vittua?! Kuulostaa saunaillassa keksityltä jutulta. Miten ne voisivat edes valovuosien päästä päätellä mistä materiasta joku taivaaankappale on tehty? Ihmeellistä! Ei silleen, että tämän muun elämän kanssa mitään kontaktia ikinä saataisiin, valovuotiset etäisyyydet eivät ole voitettavissa.

Sä sanot että mä näyttelen, elän leikkien prinsessaa, sulle suru on temppu vain, vika sielussain, JUONI VAIN!

Tiedättekö, mikä on maailman vanhin ja rumin dinosaurus? Pulsaurus.

Nyt se viimein tapahtui: yritin etsiä Putkinäölle 10-vuotisjuhlaturnausta. Pitkällisen googletttelun jälkeen kuitenkin epäonnistuin eli nyt näyttää siltä, että juhlitaan sitten vaikka 11-juhlavuotta. JEIJEIJEI!

Once there was this kid who
Got into an accident and couldn't come to school
But when he finally came back
His hair had turned from black into bright white

Seurarraavan vähän filosofisemman aiheen keksiminen on yllättävän vaikeaa. Yritetään kuitenkin. Miksi mitään on? Miksi ei ole vain tyhjyys? Kuinka paljon materiaa ja energiaa tässä universumissa on? Joku rajahan sillä on oltava. Perkele, taas mentiin tähtitieteeseen! EI NÄIN!

Mietiään ennemmin sitä, miksi maailmassa on pahuutta, jos jumala (vai Jumala?) on olemassa. Eikö jumalan pitäisi estää kaikki paha? (jos näin olisi, hän olisi estänyt kaikki treffini...) Mitä iloa on rukoilla Jumalaa, joka ei välitä? Tässä kaiken uskonnon........ tai no, en ehkä uskalla lähteä tälle linjalle, sillä en taida painia samassa sarjassa Tapsan ja Pojun kanssa.

Minkä superkyvyn ottaisitte näistä kolmesta, jos saisitte vapaasti valita: 1. Kyky ymmärtää ja puhua kaikkia maailman kieliä. 2. Teleportaatio, jota voisi käyttää muuten täysin vapaasti, mutta vain kerran viikossa. 3. No, tämä ei ole superkyky, mutta 10 miljoonaa euroa puhtaana käteen.

Toivon koskien kohinaa, koko pitkää sinfoniaa...

-Idioottikuningas

P.S. Sensuroikaa, jos haluatte.

1 kommentti:

Pussel kirjoitti...

Pulsaattorin filosofian ja eksistentialismin oppitunti sisältää pitkälti sellaisia asioita, joita tulee mieleen piiiitkällä yksinäisellä laskulla, vuorten siintäessä horisontissa, tai noustessa jylhänä ääretöntä taivasta vasten, vain kosketuksen päässä.
Uskokaa tai älkää, mutta joinain hetkinä Räpellyksellä on tullut koettua henkisempiä tiloja, kuin koskaan.
Mitä se mahtaa ollakaan teillä offari-jannuilla, jotka olette koskemattomalla puuterilla keskellä ei mitään.