sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Lyhyesti ajankohtaista

Verbierissä on lunta laaksossa n. 35 cm ja huipulla melkein puolitoista metriä. Lisää lunta on luvassa säätiedotusten mukaan, joten ainakin sen puoleen hiihdon pitäisi sujua.

Kuulostelin poikain laivareissun tapahtumia ja jos sama tahti jatkuu, niin on tulossa ilmeisen railakas hiihtoretki - ja ei muuten haittaa yhtään. Pääsee rentoutumaan ja irti kaikesta ja mikäs sen parempi tapa aloittaa uusi vuosi.

Saksan alkeet on taas allekirjottaneella hallussa, mutta alue lienee ranskankielistä, joten Mats saa hoitaa puhumisen.

Kylänä Verbier näyttää oikein sympaattiselta ja laskukohteena alue on aivan maailman eliittiä, joten Pulsan "alppineitsyys" ei voisi juuri paremmassa paikassa lähteä. Viikosta otetaan sitten kaikki irti niin rinteessä, kuin rinteen ulkopuolellakin!

Tätä kirjoittaessa lähtöön on enää reilut kaksi viikkoa, eli ei juuri mitään. Jos aikaa riittää, niin tutustun taas etukäteen tarkemmin Verbierin antiin näin Suomesta käsin ja hehkutan täällä, jotta voidaan sitten paikan päällä todeta, että osuivatko odotukset kohdilleen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tarkoitit varmaan että Pulsa menettää alppineitsyyden Verbierissä, mutta Verbieriläinen Alppikissa menettää neitsyytensä Pulsalle...