tiistai 18. marraskuuta 2008

"Viikon kuva"-kisa

Tapsan loistavasta ideasta otetaan heti kiinni!

Tästä eteenpäin joka viikko tulee uusi "Viikon kuva"-kisa. Aikataulu menee näin: Sunnuntaisin julkaistaan uusi kilpailu aiheineen ja sääntöineen. Keskiviikkon asti lähetellään tänne kuvia ja seuraavaan sunnuntaihin asti äänestetään. Teen äänestysvalikon tuonne oikealle. Siis samanlaisen, kuin "sukset vai lauta"-äänestys on. Teen sen heti torstaina, koska teknisistä syistä lisää vaihtoehtoja on mahdotonta lisätä kilpailuun, jos jotain kuvaa on jo äänestetty. Sunnuntaina saadaan siis selville voittaja.

Voitaisiin myös alkaa kerätä sitten voittajakuva aina yhteen blogikirjoitukseen. Nimeän sen leikkisästi "Voittajakuvat"-nimellä ja lisään sinne jokaisen viikon voittajan. Parhaat kuvat on sitten helppo löytää hakemalla vaikka oikealta "tunnisteet"-kohdasta "voittajakuvat"-tunniste.

Kokonaiskilpailun voittajalle tarjotaan porukalla olut??? Pistelasku voisi mennä siten, että ainoastaan viikkokilpailun voittajaa siunataan pisteellä ja kakkos- ja kolmossijoja ei tunneta. Reiluuden nimissä voitaisiin aloittaa pisteiden kerääminen viikon 48 kilpailusta.

Kilpailuaiheita saa ja pitää ehdotella!

Yksi yleinen jutska vielä. Jos keksitte, että mihin aiheeseen oma blogikirjoituksenne aina liittyy, niin laittakaa siellä kirjoitusikkunassa alhaalla olevaan "...blogitekstin tunnisteet:"-laatikkoon jokin tunniste. Esimerkkinä vaikka jos teksti koskee jotain tiettyä reissua, niin sitten vaikkapa sen reissukohteen nimi.

Ei kommentteja: