sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Topit

Tässä allekirjoittaneen topit:

Paras reissu tähän saakka: Kyllä se mulle on Bad Gastein seuraaviin kohtiin vedoten.
-Uskomaton keli! 6/6 aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja pikkupakkanen piti siitä huolen, että rinteet kuitenkin pysyivät huippukunnossa.
-Haastavimmat rinteet: Kuten jo moni tietää, niin mä etsin aina niitä mustia tappojyrkkiä, mutta hoidettuja pätkiä ja Bad Gasteinissa niitä riitti. Erityismaininnat Sportgasteinin ja Kraukogelin rinteille.
-Paras meininki rinneravintoloissa: Popit raikaa täysillä hilpeätä alppimusaa, sekä ruoka & juoma olivat sopivan edullisia ja vaihtoehtoja riitti.
-Onnistunut hotellivalinta: Ilmainen ja tilava sauna oli päivittäin käytössä. Jokapäiväinen ruotsalaisten ulos ajaminen oli aina yhtä mukavaa ja suihkuhuoneen toisen päädyn pöytä/penkki-kompleksi höystettynä ”kortinkuivaimella” oli kuin luotu kortinpeluuta ja kaljan kittaamista varten.

-Ripein matkustus paikan päälle: En jaksa kököttää liikoja autossa/lentokoneessa/bussissa. Gasteiniin lyhin ja aikataulun puolesta paras reissu.
-Halvimmat juomat: Kalja oli kaupassa suorastaan ilmaista. 10 eurolla sai 24 puolen litran tölkkiä kaljaa ja valikoimassa oli mistä valita.

Paras ruoka: Poju ja Staffan kehuivat jo Lucan pöperöt maasta taivaaseen ja eikä suotta. Ne olivat aivan loistavat sapuskat, mutta silti haluan nostaa vielä yhdet sapuskat edelle. Bad Gasteinin fondue-ilta. Kiva rafla, ruoka oli äärimmäisen hyvää ja ruokaa riitti niin paljon kuin halusi ja Luigit juoksutti lisää hymyssä suin. Illan hintalaatusuhde oli kohdallaan. Vertailuksi voidaan ottaa Norjan pizzat 25€ kipale eli jos muistan oikein Fondue-ilta maksoi saman verran kuin pizza Norjassa.

Parhaat maisemat: Tämä kohta menee Cervinialle. Komeat ja jylhät vuoristot. Harvemmin sitä pääsee hiihtelemään lähes 4 kilometrissä.

Parhaat laskut: Tämä kohta pitää jakaa kolmeen eri kohtaan.
-Pisin veto: Bad Gastein ja 13 kilometrin rinne. Sitä oli mukava vetää yhtä soittoa alas saakka.
-Tiukin veto: Bad Gastein ja Kraukogel. Täällä pari vetoa tuli laskettua aivan oman taitokapasiteetin ylärajalla. Useamman kerran oli uloslasku lähellä.
-Paras sessio: Cervinia ja viimeiset kolme laskua. Nämä setit vedettiin putkeen ja viimeisetkin voiman rippeet revittiin jaloista irti. Nautinnolliset laskut.

Mukavin ylläri: Poju jo mainitsikin että yllättävä päätyminen Siljan laivaan oli loistojuttu, mutta vieläkin hienompaa oli istua Cervinian bussissa ja lukea viikko-ohjelmaa: Mitä helv… Täällä on mahdollisuus lähteä katsomaan Italian cupin puolivälierää Inter – Juventus San Sirolle. Pelikin oli vielä odotuksiin nähden vallan mainio. 4 maalia ja yksi punainen kortti…

Mieleenpainuvin tarina: Fondue-ilta ja Ketun kertoma tarina: ”Viimeisin kerta kun paskat päätyivät housuun”. Ei tuu ihan heti mieleen milloin olisin nauranut niin paljon että kyyneleet valuivat silmistä. Sääli että tätä tarinaa ei ole nauhalla missään.

Hauskin ilta: Hemsedahl ja Singstar-ilta. Itelläni oli tuolloin pää vinossa rinteessä sattuneen pikku tapaturman vuoksi. Matsin kolmiolääkkeet ja pillillä imetty kalja nostivat tunnelmaa kummasti.:)

Näitä toppeja voisi keksiä vaikka kuinka paljon, mutta en jaksaa enää kirjoittaa. Floppeihin palaan ensi viikolla.

1 kommentti:

Pussel kirjoitti...

Giuseppe Meazzalle pääsy oli kyllä mahtavuutta. Harvemmin pääsee kuitenkaan eurooppalaista huippujalkapalloa näkemään paikanpäälle ja vielä noinkin vaivattomasti. Hyviä muistoja, hyviä muistoja...