lauantai 15. marraskuuta 2008

Saalbach odottaa...

Nyt kun on enää 48 päivää ja risat aikaa uusimpaan räpellykseen, niin on hyvä alkaa kyttäämään erilaisia faktoja matkakohteesta.

Säästä on hyvä aloittaa! Kolmen ja seitsemän päivän ennusteet löytyvät tuolta erittäin kätevästi. Tärkeintähän ei välttämättä ole se, että lunta tulee taivaan täydeltä, vaan pikemminkin se, että nollaraja on riittävän matalalla, jotta snökanoonat pääsevät jauhamaan valkoista hyvää rinteiden peitoksi.

Kun pelkkä sään tuijottaminen ei riitä, niin voikin siirtyä katselemaan elävää kuvaa suoraan Alppien rinteiltä. Ensilumi on jo laskeutunut peittämään osia noista kummuista, mutta pitkään ei valkoista maassa ole ollut. Entäpä huomen aamulla?

Osaako kukaan meistä lausua sujuvasti pensionaattimme nimeä? Entäpä muutaman paikallisen oluen jälkeen? Parasta tässä hostellin omaisessa majoituksessa on se, että sivujen mukaan "Even our Finnish guests enthuse, “It’s just like home!”"

Nyt kun alkaa olla selvää missä, miten ja milloin ja missä säässä ollaan, niin voidaankin alkaa vilkuilla STS:n tarjoamia aktiviteetteja, joissa voidaan sitten räpeltää. Fonduen, kelkkailun ja Saalbach by nightin lisäksi luvassa on varmasti myös omaa ohjelmaa kenties jopa Parisuhdepelin muodossa.

Näillä linkeillä on hyvä kasvatella matkakuumetta näin aluksi. Lisää on ehkäpä vielä luvassa...

-Pussel

1 kommentti:

Suunnistuksen ihmelapsi kirjoitti...

Tää blogi on loistoidea. Propsit Pusselille. Matkakuume suorastaan roihahti liekkeihin, kun noita linkkejä kahlasi läpi. Saas nähä minkälaisen promovideon on "Isä" ja Poju saanu aikaiseksi.

Miten ois viikon maisemakuva äänestys tänne blogiin? Usealta reissulta on varmaan kehkeytynyt melkoisesti mahtavia maisekuvia. Seuraavalla viikolla vaikka viikon paras hissikuva, sitten vaikka paras olutkuva... tosin siinä voittaja on jo täysin selvä: Temelle lähetetty oluet ja Matterhorn-kuva;)

Pitääpä ruveta tseikkalemaan karttoja tarkemmin, jotta osaisin eksyä yhtä luovalla tavalla kuin viimeksikin.:)