sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Idean ryöstö!

Ei hitto. "Moloa poskeen"-kuva oli jo valittu. Damn. Henkilökohtaisten arkistojen koomisimmat ilmeet löytivät kyllä Pojulta, Kiai-mieheltä ja Ketulta. Oma ehdotukseni kisaan on Ihmishamsteri.

Vastaukseni Jounin arvuutukseen on aivan saletisti tuo keskimmäinen vaihtoehto.

- Masa

2 kommenttia:

Suunnistuksen ihmelapsi kirjoitti...

Näemmä Masan kanssa puuhailtiin kuvien kanssa samaan aikaan kun kerta lähettelimme saman kuvan ristiin... Mitä jos tehtäisiin pieni sääntömuutos? Näyttää siltä, että me pidämme tätä kisaa kolmistaan (kun ei muista punpuli-ihmisistä ole mihinkään ;) ), niin voisimme pitää sääntönä että kisakuva pitää olla itse otettu. Ei tulisi enää päällekäisyyksiä. Muuten kuviahan voi käyttää vapaasti.

Ja Pojun kuva-arvoitukseen vastaan myös, että keskimmäinen pelottaa ainakin allekirjoittanutta eniten. Ylipainoiset saban pelaajat saavat tältä mieheltä kyytiä.

Pussel kirjoitti...

Kyllä juu ensisijaisesti itsensä ottama kuva mukaan kisaan. Noita kuvia jos laittaa useamman, niin mikäs siinä, jos mukana on myös muiden ottamia kuvia (mieluusti onkin, koska minä en ainakaan noita kaikkia kuvia itse muista ja joku hyvä saattaa jäädä itseltä huomaamatta), mutta mieluummin sitten kisaan mukaan itsensä ottama kuva.